Update 12 mei

Vrijdag 8 mei is het 'Protocol Verantwoord Zwemmen' gepresenteerd, dit protocol is opgesteld door de samenwerkende partijen in de zwembadbranche. Hierin staat hoe om te gaan met hygiene, waterkwaliteit en de 1,5 meter maatregel.
We willen al onze bezoekers heel graag de gelegengeid geven om zo snel mogelijk weer te komen zwemmen. Door het protocol te volgen en naar De Vlaskoel te vertalen, willen wij ervoor zorgen om iedereen op een veilige en verantwoorde manier te laten zwemmen.
Dat hier een gedegen voorbereiding mee gemoeid is, is de reden dat we op dit moment nog niet geopend zijn. We willen onze deuren pas openen als alles geregeld is, onder voorbehoud willen we maandag 18 mei weer gedeeltelijk open gaan. We hebben gekozen voor een gefaseerde opening, d.w.z. dat we eerst de zwemlessen, het banen zwemmen en de AquaSportief-lessen weer beperkt gaan opstarten. Hiervoor proberen we onze vaste gasten deze week zoveel mogelijk via de mail te bereiken.
Voor al uw vragen kunt u een mail sturen naar m.jogems@devlaskoel.nl (hier mag u ook uw mailadres naartoe sturen voor alle info) of op werkdagen tussen 09.00-11.00 uur bellen met 0546-623335
Wij hebben er al heel veel zin in om te beginnen, maar heb nog even geduld.